Bygger och utvecklar roddbåtar för sport, motion och långfärd

En rodd till Gotland ger frisk luft, bra hälsa och skönhet

RoddTillGotland00

Vad sägs om att ro till Gotland?

Artikel i "På Kryss" om tjejerna som rodde var sin VagaBond 4,6 till Gotland:

"Tove och Natasha kom i hamn till Visby efter 32 timmars rodd, På vägen ditt har dem vädermässigt haft allt från en syd-östlig kuling till stiltje, solsken, regn & dimma... men... sminket satt kvar och stilettklackar var med i båten. Utmattad efter många timmers rodd i kraftigt motvind, hög sjö och stora vågor, lyckades dem att sova flera timmar i var sin VagaBond 4,7

 

 

LÄS HELA ARTIKELN I TIDNINGEN "PÅ KRYSS  4-2010" OCH SE VIDEOINTERVIEW MED TOVE PÅ TIDNINGENS WEBBSIDAN" (Läs en kortversion av artikeln här)

RoddTillGotland01

SÅ HÄR HAR TJEJERNA SKRIVIT PÅ SIN EGEN WEBBSIDA INNAN RESAN:

"...Det hela började en sensommarkväll i augusti 2008 med en ganska så spontan och inte så genomtänkt idé... En rodd till Gotland ger frisk luft, bra hälsa och skönhet på en och samma gång. Dessa skäl borde få vem som helst att anta utmaningen, lägger man dessutom till miljötänken, så är det helt rätt i tiden. 

Våra drömmar om att ro och bli snygga spred sig som en löpeld över internet och vi förstod snabbt att det inte fanns någon återvändo. Träningen sattes igång under senhösten och fysiken började kännas riktigt bra. Vi insåg att rodden juli 2009 var en realistisk målsättning och nu har nedräkningen börjat..." 

RoddTillGotland01

VI PÅ ROW UNDRADE...

Kommer sminket att rinna...?
Hur få man den rätta formen eller "formerna"...?
Nya utmaningar som - "vad gör man av stilettklackarna i en roddbåt"...?

Följ strapatserna på deras webbsida "Row for life"